inserting images in a post

Discussion in 'Forum Technical Support' started by AlexP, Oct 21, 2016.

  1. AlexP
    Offline

    AlexP Grasshopper

    Joined:
    Jan 2, 2016
    Messages:
    22
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Ontario, Canada
    Its been a while since I have been on this forum, having trouble adding images into my posts.

    I have a build thread going but I had some trouble today trying to add images. There are images on there from before but I can't remember how I put them there.

    I copied and pasted the image URL from Photobucket but its not showing anything, the image sizes are small, so I have no idea what I am doing wrong!

    Can anybody help?

    Thanks.
     
  2. BeachedSquirrel
    Offline

    BeachedSquirrel Vetter Aficionado

    Joined:
    Feb 26, 2015
    Messages:
    198
    Likes Received:
    75
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Kansas
    If they are uploaded on Photobucket, click on the photo you wish to add into your post.

    On the right side of the page you should see this:
    [​IMG]

    Click in the box next to "Direct". It should automatically copy the link, if not you can highlight it and copy it.

    Once you're back on the forum and want to add the picture to your post, you should see this:
    [​IMG]

    Anywhere you want a picture, click on the little image next to the smiley face. Then paste in the link you copied and it should drop the picture into your post!
     
  3. AlexP
    Offline

    AlexP Grasshopper

    Joined:
    Jan 2, 2016
    Messages:
    22
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Ontario, Canada
    Thanks for that, now I know where I went wrong... I copied the images in the wrong manner.

    All good now.
     
Loading...

Share This Page